Een sponsorloop organiseren, koekjes bakken of een donatie vragen in plaats van cadeautjes? Het kan allemaal! Met een persoonlijke pagina voor de actie die je opzet of het evenement waaraan je deelneemt, kan iedereen jou heel makkelijk sponsoren. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de opleiding van onze honden. Met deze handige tips wordt jouw actie gegarandeerd een succes!

Om je op weg te helpen, hebben we een aantal voorbeelden van acties op een rijtje gezet:

Workshop
Vind je het leuk om te dansen, zingen, tekenen of schilderen? Geef een workshop aan vrienden en familie. Jij leert ze de fijne kneepjes van het vak en zij sponsoren jouw actie voor het goede doel!

Deelname sportief evenement
Houd je van hardlopen, fietsen, zwemmen of voetbal? Geef je op voor een sportief evenement en laat je daarbij sponsoren door familie, vrienden en collega’s.

Wellicht heb je andere leuke ideeën, super! Heb je nog vragen of wil je graag advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek een van onze ambassadeurs
Onze ambassadeurs kunnen als geen ander vertellen wat een geleidehond voor hen betekent! Zij doen graag hun verhaal voorafgaand aan jouw evenement bijvoorbeeld. Zo zorg je ervoor dat je nog meer indruk maakt met je actie. Vraag hier een van onze ambassadeurs aan. 

Vraag actiemateriaal aan
Wil je goed voor de dag komen? Met een officiële KNGF Geleidehonden donatiebox ziet jouw actie er meteen professioneel uit! Ook hebben we een speciale KNGF-cheque die je kunt printen en invullen. Neem contact op om het materiaal aan te vragen.

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.