5.000km voor de buddyhonden van KNGF Geleidehonden

Meer informatie

Martin zou willen dat hij 4 poten had in plaats van 2 voeten. Want dan zou zijn wandeltocht van 5.000 kilometer een stuk sneller gaan. Martin loopt de Continental Divide Trail; een tocht door de Rocky Mountains van Mexico naar maar Canada. Met die tocht zamelt hij geld in voor de buddyhonden van KNGF Geleidehonden. Hij werkt voor politie en defensie en heeft van dichtbij meegemaakt hoe verwoestend PTSS kan zijn. Een buddyhond kan iemand met een trauma ondersteunen in het dagelijks leven.

Martin nodigt anderen ook uit om in Nederland 5.000 kilometer te lopen. Dat mag natuurlijk ook in delen. Verschillende teams kunnen verschillende afstanden lopen. Het maakt niet uit of je 5 of 25 kilometer loopt: als we samen maar op 5000 kilometer uitkomen.

Wil jij bijdragen aan mijn campagne? Dat kan via de volgende manieren:

Kom in actie
Martin wil met zijn actie mensen inspireren om zelf actief bij te dragen aan KNGF Geleidehonden om samen geld op te halen voor de buddyhonden. Jij kunt via onderstaande knop een eigen actie aanmaken en alleen of in een team kilometers wandelen voor KNGF. Met jouw actie kun jij de mensen om je heen je laten sponsoren om samen geld op te halen voor KNGF. Hiermee willen we ook in Nederland 5.000 kilometer bij elkaar lopen voor KNGF Geleidehonden. Hoeveel kilometer draag jij bij? Creëer direct je eigen actie via onderstaande knop:
Start actie

Deel mijn verhaal
Help Martin met het vertellen van zijn verhaal en het behalen van zijn doel door deze campagne te delen met vrienden, familie en kenissen. Deel deze campagne door te klikken op de deelknop via één of meerdere van je sociale kanalen en laat je horen!

Doneer
Via de donatieknop hieronder kun je direct een donatie plaatsen voor deze campagne. Ik ga 5.000 kilometer wandelen tijdens mijn tocht. Voor iedere tien euro die wordt opgehaald, wandel ik 1 kilometer namens jou!
Doneer nu

Contact
Na deze informatie nog vragen? Neem dan contact op met KNGF Geleidehonden via de contactpagina.

 

 

Aanwezigheid feestelijke uitreiking cheque
Op vrijdag 12 november 2021 zal Martin teruggekeerd zijn in Nederland en op die dag presenteren wij samen met Martin de eindopbrengst door middel van een feestelijke uitreiking. Hiervoor worden 100 vouchers* voor twee personen** weggeven om deze uitreiking bij te wonen. Deze worden uitgereikt bij een donatie van 500,- of meer. Naast de utreiking zal er die dag een rondleiding worden gegeven over het terrein van KNGF Geleidehonden en krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met enkele ambassadeurs inclusief buddyhond.
*Maximaal één voucher per donatie en de eerste 100 donaties boven de 500,- euro krijgen een voucher toegekend
**Per voucher zijn maximaal twee personen welkom tijdens de feestelijke uitreiking

Na deze informatie nog vragen? Neem dan contact op met KNGF Geleidehonden via onze contactpagina!

14/05/2020
14:24
Bekijk alle

KNGF Geleidehonden leidt honden op die ondersteuning bieden aan mensen met een (visuele) beperking. Dat doen we vanaf de geboorte tot het moment dat de honden met pensioen gaan. Een hond fokken, verzorgen en opleiden is kostbaar. We zijn een maatschappelijke organisatie en voor een groot deel afhankelijk van giften en nalatenschappen. Dankzij onze donateurs kunnen we ons werk blijven doen.